Rast dobiti i premije Aura osiguranja

Bez autora
Dec 20 2015

"Aura osiguranje" Banjaluka završiće ovu godinu sa veoma pozitivnim rezultatima kada je riječ o dobiti, premiji i isplati odštetnih zahtjeva, a za iduću godinu imaju još ambicioznije planove. Na prijemu, koji je "Aura osiguranje" organizovalo za predstavnike medija, rečeno je da su veoma zadovoljni i rezultatima u drugim segmentima poslovanja koje je "Aura" ostvarila u ovoj godini. Dobili su dozvolu za pružanje svih vidova neživotnog osiguranja, završili su zgradu sjedišta društva u Banjaluci i proširili prodajnu mrežu. Rečeno je da u ovoj godini očekuju rast premije na skoro devet miliona KM i da očekuju i veću dobit u odnosu na prošlogodišnjih 679.428 KM. Finansijski pokazatelji konstantno idu uzlaznom putanjom i očekuju da će i naredne godine imati rast dobiti.

Rast dobiti i premije Aura osiguranja"Aura osiguranje" Banjaluka završiće ovu godinu sa veoma pozitivnim rezultatima kada je riječ o dobiti, premiji i isplati odštetnih zahtjeva, a za iduću godinu imamo još ambicioznije planove, rekao je juče direktor ovog osiguravajućeg društva Miodrag Čoprka.

On je na prijemu, koji je "Aura osiguranje" organizovalo za predstavnike medija, rekao da je veoma zadovoljan i rezultatima u drugim segmentima poslovanja koje je "Aura" ostvarila u ovoj godini.

- Dobili smo dozvolu za pružanje svih vidova neživotnog osiguranja, završili smo zgradu sjedišta društva u Banjaluci i proširili prodajnu mrežu - rekao je Čoprka.

Kazao je da u ovoj godini očekuju rast premije na skoro devet miliona KM i da očekuju i veću dobit u odnosu na prošlogodišnjih 679.428 KM.

- Finansijski pokazatelji konstantno idu uzlaznom putanjom i očekujemo da ćemo i naredne godine imati rast dobiti - kazao je Čoprka i dodao da su ove godine peti put zaredom isplatili dividendu akcionarima.

"Aura osiguranje" je, istakao je Čoprka, unaprijedilo i službu obrade štete, tako da sa maksimalnom efikasnošću pristupaju obradi i rješavanju odštetnih zahtjeva.

- Posebno smo ponosni na efikasnost rješavanja odštetnih zahtjeva, jer je period rješavanja odštetnih zahtjeva ispod deset dana. Efikasnost rješavanja odštetnih zahtjeva je oko 87 odsto, a efikasnost isplate odštetnih zahtjeva oko 99 odsto - kazao je Čoprka.

"Aura osiguranje" sa velikim ambicijama ulazi u novu poslovnu godinu.

- Imamo ambiciozne planove i za iduću godinu. Osim nastavka rasta dobiti i premije, planiramo i proširenje usluga osiguranja koje nudimo i omogućavanje posebnih pogodnosti osiguranicima koji koriste više usluga "Aura osiguranja" - naglasio je Čoprka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik